094 NOLU GENELGE TESK KARTLA ESNAFA ÖZEL PETROL OFİSİNDE %4 AKARYAKIT İNDİRİMİ!

Bilindiği üzere; esnaf ve sanatkarların bütçelerine katkı sunmak ve onlara mümkün olan her alanda destek olmak amacıyla TESK Kart projesi 1 Aralık 2017 tarihinde hayata geçirilmiştir.

TESK KART kapsamında, Petrol Ofisi ile tüm akaryakıt alışverişlerinde %4 e varan indirim anlaşması yapılmıştır. Anlaşma tüm Petrol Ofisi istasyonlarında geçerlidir.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için, akıllı telefonların Android veya Apple Store’larından “Aracım İçin” isimli uygulamanın indirilmesi gerekmektedir. Uygulama indirildikten sonra, uygulama içindeki “Petrol Ofisi TESK Üyelerine Özel İndirim Kısmının” açılarak Ad-Soyad, Plaka No, Cep Telefonu, E-posta adresi, Şehir ve TESK Kart No bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Bilgilerin girilmesini takiben, aynı gün içinde çağrı merkezi tarafından başvuru yapan kişiler aranarak diğer işlemlere devam edilecektir.

Kampanya kapsamında, araçlara bir kereye mahsus olarak takılacak akıllı halkalar ve bu halkaların takılması işlemi tamamen ücretsizdir. İşlemlerin tamamlanmasının ardından, Ülke çapındaki Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak tüm akaryakıt alımları %4 e varan indirimli ve araçtan inmeden kredi kartından otomatik olarak tahsil edilecektir.

Petrol Ofisi kampanyasının yanı sıra, Lukoil kampanyası da tüm akaryakıt alımlarında %4 e varan indirim olarak devam etmektedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dil Değiştir»